Het verhaal

De familie Van Loon is al vele eeuwen een vaste waarde in Noord Limburg. 

Door de eeuwen hebben vele mysteries hun familie en hun omgeving geteisterd. Daarom zijn ze in de 18de eeuw een begrafenisonderneming begonnen.   

Deze werd van vader op zoon doorgegeven. Tot voor kort werkten de broers Pierre en Doderik Van Loon met hun zus Lucy in het bedrijf. Ook hun neef Cyriel was een vaste waarde.  

Annabel, de vrouw van Doderik hielp met plezier waar ze kon.  

Tot plots het noodlot toesloeg en Doderik dood werd teruggevonden onder heel verdachte omstandigheden.  

De dader vinden is niet zo simpel. Zeker niet wanneer de patronen uit het verleden van de Groote Heide zich blijven herhalen. Misschien verschuilen de legendes over ridders, heksen, spoken, monniken en dwaallichtjes wel meer dan enkel sprookjes?

Misschien helpen zij u wel om de dader te vinden….

 

Uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit op de afscheidsceremonie van Doderik Van Loon. Na een aperitief kan u samen met ons afscheid nemen van hem.  

 

Daarna wordt u uitgenodigd aan tafel voor een 3-gangen menu ter ere van Doderik. Tussen de gangen door kan u op onderzoek uitgaan: vind bewijsmateriaal, ondervraag de verdachten en ontmasker de dader!  

 

Wat kan u verwachten?

  • Aperitief 

  • 3-gangenmenu met huisgemaakte, aangepaste wijn 

  • Interactief, avondvullend programma 

  • Live muziek en theater 

 

Hiervoor werken wij samen met de wijndomein ‘De oude hoeve’  in Hamont-Achel. Op deze prachtige locatie kan u alleen maar genieten!  

Wil u het combineren met een weekendje weg, dan kunnen wij deze formule aanbieden bij Villa Vigor. Een prachtig vakantiehuis met plaats voor grote groepen.  

Graag een mysterie dinner boeken?

Wildemonie

0489 93 88 10

Meeuwerbaan 139
3990 Peer