Straattheater

Straattheater

Theater waar niemand het verwacht? Een onverwachte discussie die uitmond in een lied? Een sketch om iemand in de bloemetjes te zetten?  Onze acteurs en muzikanten staan graag tussen de mensen om een lach op hun gezicht te toveren.  

Piraten

Onze piraten komen uw feest kapen! Met of zonder muziek, het zijn schavuiten. Hun rooftochten zijn ongekend. Wie weet plundert de kapitein uw tandenstokers om zijn houten been te vervangen of stelen ze de schatten die in uw molshopen verborgen liggen.   Het kaartlezen hebben ze nog niet volledig onder de knie, misschien kan u wel helpen?  Onze vrienden van de piratenband Vote beerbeard kunnen het helemaal afmaken.

Oranje Keuken

Elke dag kiezen ze in de keuken van Mar10 een themakleur. Dat is toevallig altijd oranje. Oranje groenten en fruit worden helemaal in de kijker gezet en u wordt verwend met fijnproeverij: een carpaccio van wortel (zeker niet te verwarren met een heel dun gesneden wortel in een bed van geraspte wortel), wortelspaghetti, jus d’orange,… Uiteraard zijn alle recepten en attributen helemaal voorzien van onze themakleur. Uiteraard mogen de gasten degusteren. In samenwerking met straattheater mar10. 

Planning

Cindy van planning zorgt ervoor dat alles goed verloopt op uw feest. Zij zorgt ervoor dat mensen hun eet- en drinkgedrag aanpassen aan uw sanitaire voorzieningen. Ze maakt al eens problemen, maar heeft ook altijd een oplossing klaar.  

Huistroubadour

Onze huistroubadour vertelt zijn verhalen muzikaal. Hij loopt rond tussen uw gasten en vertelt of zingt verhalen met muzikale begeleiding van zijn mandoline.  
Gasten kunnen hem ook inzetten om iemand een boodschap te brengen: een complimentje, iemand laten weten dat die iets tussen zen tanden heeft, dat het kind van haar is,… Onze troubadour kan deze boodschappen ook zelf verzinnen, hij heeft inspiratie genoeg.  
U kan ook muzikanten of middeleeuwse figuren bijboeken. 

Middeleeuwen 1

Heeft u een magische locatie die ons terugbrengt in de tijd? Onze acteurs kunnen deze sfeer helemaal afmaken door in de vroegere klederdracht rond te lopen en de mensen te entertainen met verhaaltjes, spelletjes of weetjes uit deze tijd. Wij kunnen de geschiedenis van uw domein hier volledig in verwerken.  

Middeleeuwen 2

Onze acteurs kunnen ook live theater improviseren: dit kan op basis van de geschiedenis van uw domein of bedrijf, maar wij kunnen ook aan de gasten vragen welke onbestaande legendes zij tot leven willen zien komen. 

Vlindertuin

Deze prachtige mobiele vlindertuin wil een lach toveren op ieders gezicht. Tussen de prachtige vlinders en bloemen zitten ook een paar papieren exemplaren met complimentjes op. Deze mogen de mensen houden. Let op voor de ongenodigde gast.. Een rat kan op onverwachte momenten ertussenuit springen. Geen zorgen, het is geen echte.  

Abelle

 

Abelle zoekt een tof lied en herwerkt de tekst voor jouw bedrijf of medewerkers. Op jouw event is zij (met of zonder) gitarist van de partij om dit nummer voor alle voorbijgangers te brengen. Dit kan gecombineerd worden met andere covers, gedichten,…  In haar lied vind je leuke complimentjes, maar is er ook plaats voor wat sarcasme en humor.  

Inwijden

 

Een (al dan niet middeleeuwse) monnik of priester komt jouw gebouw, bedrijf, boot,… inwijden. Ook alle aanwezigen kunnen ingewijd worden. Mogelijks wordt er wel wat creatieve vrijheid genomen met de gebeden en huldigingen. Preken, prijszang, offerrituelen kunnen allemaal worden voorzien. Contacteer ons voor de mogelijkheden.  – let op: meestal sturen we acteurs en worden deze zegeningen niet erkend door de kerk.

Reiziger

 

Een ervaren reiziger die haar zotste verhalen deelt? Een kerstvrouwtje die bij een haardvuur kerstverhalen deelt met jouw gasten? Een elfje dat komt vertellen over de avonturen die ze beleeft in magische werelden? Wij zoeken de ideale verteller voor jouw event. Wij zorgen voor een echt sfeermomentje met de gasten of voorbijgangers. Zij kunnen trouwens meebepalen waar de verhalen over gaan. Ook dit is in samenwerking met straattheater mar10. We kunnen trouwens ook zorgen voor een heerlijke snack bij onze verhalen. 

We hebben nog veel meer te bieden!

Met onze ervaring vinden we zeker en vast de perfecte formule voor jouw project, boek hier een gratis kennismaking of stel hier je vraag.